LOSC: Paulo Fonseka se osvrće na svoje misteriozno upravljanje Edonom Žegrovom

OM naporno radi za svog budućeg trenera

LOSC moћe da ih ugriћe za prste. Pošto su napravili brejk pre pauze protiv OL-a, Doguesi su dugo mislili da će tiho pobediti plašljivog Les Gonesa. Na kraju, Severnjaci su se posuli u drugom poluvremenu i Rona je to iskoristila da otme pobedu na kraju utakmice (3-4). Osim ovog surovog poraza, uprava Edona Žegrova pričala je i o gradu posle meča. Desni bek je došao kao zamena u 25. minutu i udvostručio prednost dvanaest minuta kasnije (37′). I uprkos njegovom lepom učinku, Kosovara je u drugom poluvremenu zamenio Aleksandro (74′).

Kada su ga pitali o ovom konkretnom menadžmentu, Paulo Fonseka se objasnio mikrofonom Prajm video : «Sada je lako reći, ali ne želim opravdanje. Moramo da igramo. U drugom poluvremenu nismo želeli da igramo, nismo želeli loptu. Ne moћemo da damo loptu Lionovim igraиima. Napravili smo mnogo odbrambenih grešaka. (…) Žegrova je bila strategija (da ga startuje na klupi i skine u drugom poluvremenu). Mučimo se da branimo sa Edonom pa sam odlučio, pošto nemamo loptu, da je izbacimo. Doveo sam Alexsandra da dobro brani. E sad, da (žao mi je). Posle utakmice, lako je reći. Ali ja preuzimam odgovornost.»

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.