Lil – OL: Aleksandar Lakazet se osvrće na neverovatan uspeh Les Gonesa

Lil - OL: Aleksandar Lakazet se osvrće na neverovatan uspeh Les Gonesa

Ovaj OL deluje nepobedivo. Zaostajući posle neuspešnog prvog poluvremena, Les Gones je iskoristio pad LOSC-a da ode na pobedu na kraju meča pobedom na kraju ludog kraja meča. I danas dragocen, Aleksandar Lakazet je bio taj koji je vratio nadu u umove Rone na kraju meča izjednačujući se posle gola Bafode Diakitéa koji je trebalo da oglasi smrtonosni zvono za Lionove nade. Na kraju meča, kapiten Liona je izrazio veliku radost dajući sastojke za povratak svog tima mikrofonu Prajm video :

«Kada smo se vratili sa poluvremena osetili smo da možemo nešto da uradimo, postigli smo taj prvi gol što je dobro za um, trener je rekao da će treći gol biti važan, osetili smo da su malo nervozni na kraju i zamene su opet učinile mnogo toga dobrog. Trener je progovorio, nisam imao vremena ništa da kažem, imao je lepe reči, rekao nam je da ne možemo da odustanemo sada znajući odakle dolazimo, imao je prave i korisne reči da probudi ekipu. Bend lepo živi, smeju se posle ima tako teških momenata, komplikovano je i za njih, nije lako raditi celu nedelju da bi svirali samo 20 ili 10 ili 5 minuta ali su ostavili stanja uma po strani, jaka je, to je za dobro svih i čestitam im. Ostale su nam još dve utakmice Lige 1, imamo vremena da razmislimo o Kupe de Fransu.»

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.