Lil – OL: Razočaranje Džonatana Dejvida

Lil - OL: Razočaranje Džonatana Dejvida

U ludom meču na Stade Pierre-Moroy, Olimpique Lyonnais je spoznao Lil OSC i pobedio u ekstremizmu (3-4). Međutim, Les Gones je u velikoj meri dominirao tokom celog meča, na poluvremenu su imali 2:0, ali su potpuno preokrenuli trend za nekoliko minuta. Scenario koji Doguesi čak i ne razumeju, kao Džonatan Dejvid.

„Teško je razumeti. Znali smo da je opasno, ali smo imali utakmicu u rukama. Dosta smo se povukli u drugom poluvremenu i priznali golove. Uspeli smo da povratimo vođstvo posle izjednačujućeg… Ali veoma je teško reagovati, u agreji trenutka. Mislim da nismo dovoljno žurili, bilo im je udobnije. Ostale su još dve utakmice, mi smo četvrti. Fokusiraćemo se na budućnost, ali ova utakmica je bila veoma važna“., objasnio je napadač Lila, na Prajm video.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.