Habib Beje je razgovarao sa klubom iz Lige 1!

Habib Beje je razgovarao sa klubom iz Lige 1!

„Pod ugovorom sam do 30. juna. Sastajem se sa svojim liderima početkom nedelje i biće komunikacija koja će biti izvršena sredinom nedelje. Danas imam skoro sve elemente, ako ne i sve elemente, da donesem odluku. Rekao bih da je još manje-više zauzet. Ono što je danas važno je da rezervišem ovu odluku za svoje menadžere i posebno za moje igrače. A onda, imaćemo priliku da pričamo o tome kasnije. Ali danas je bilo važno reći da sam pod ugovorom do 30. juna i da nisam zauzeo stav o drugom projektu (…).“ Ovo je Habib Bi rekao u nedelju uveče na snimanju Fudbalskog kluba Kanal. Iako uverava da nije zauzeo stav o drugom projektu, ipak sluša. Štaviše, prema našim informacijama, on se sastao sa Stade de Rems prošle nedelje, a posebno sa Mathieu Lacourom.

Ako uslovi ovog susreta nisu procureli i Žan Pjer Kajlo je nagovestio da Beje neće biti njegov budući trener, ovaj intervju ostavlja sumnju na namere bivšeg senegalskog internacionalca, krunisanog nacionalnog šampiona sa Crvenom zvezdom pre nekoliko dana. Audonijski klub, veoma zadovoljan radom Habiba Bejea od dolaska u Sen Ouen, želi da nastavi avanturu u Ligi 2 sa njim. Jedno je sigurno, trebalo bi da znamo više u narednih nekoliko sati o budućnosti Habiba Beja… u Ligi 2 ili Ligi 1.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.