LOSC – OL: Yusuf Yazici se odlepio povređen

LOSC - OL: Yusuf Yazici se odlepio povređen

Verovatno je odigrao svoje poslednje minute igre sa LOSC-om. U startnoj postavci protiv OL u ponedeljak na 32. meču Lige 1, Jusuf Jazici je imao veliku ulogu protiv Les Gonesa dok Dogues juri kvalifikacije za Ligu šampiona. I posle 25 minuta kvaliteta, turski napadački vezni igrač se povredio.

Pogođena u butinu, šampiona Francuske 2021. zamenio je Edon Žegrova. Ostavljajući stadion Pjer-Mauroj ovacijama, bivši čovek Trabzonspora će sigurno odigrati poslednju utakmicu sa severnim timom. Zaista, njegov ugovor je stigao pre pet godina i ističe u junu sledeće godine. Nekoliko izveštaja pokazuje da 27-godišnjak želi da ode dok trenutno nije dogovoreno produženje roka.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.