Lille-OL: zvanične linije

Lille-OL: zvanične linije

To je bitka za Evropu koja će biti odigrana večeras. Lil domaćin Lion (meč koji sledi od 21h uz komentar uživo na Super Sport) sa čvrstom namerom da povrati 3. mesto koje trenutno zauzima Brest. To bi značilo direktne kvalifikacije za Ligu šampiona 2024/2025. Dok les Gones može da se nada da će kvalifikovati Ligu Evropa ako pobede.

Da bi to uradio, Paulo Fonseka se oslanja na svoj 4-2-3-1 sa Džonatanom Dejvidom napred. Dok je Haraldson bio prisutan kao broj 10, Gudmundson i Jazici su zamenili Žegrovu i Kabelu na bokovima. Bez Andra, koji je protiv Monaka zadobio povredu butine, Anhel Gomeš je bio taj koji je zauzeo svoje mesto u dvostrukom pivotmenu uz Bentaleba. Za Ronu stranu, Pjer Sejdž je smislio 4-3-3 u kojem nalazimo kapitena Aleksandra Lakazeta. Pored njega kao pobednici su Nuamah i Benrahma. Na kraju, Tagliafico je povratio poziciju na levom beku umesto Mejntland-Najlsa.

Zvanične linije:

Lila: Chevalier – Tiago Santos, Diakité, Yoro, Ismaily – Gomes, Bentaleb – Gudmundson, Haraldsson, Yazici – David

Olimpique Lyonnais: Lopes – Mata, O’Brien, Caleta-Car, Tagliafico – Caqueret, Matic, Tolisso – Nuamah, Lacazette, Benrahma

Parions Sport en Ligne i Super Sport vam nude bonus dobrodošlice u iznosu od 100€ i 10 € bez depozita sa šifrom FM10. Pobeda u Parizu može da vam zaradi i do 180€ i osvajanje Liona do 283€.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.