Liga 1: tri nominovana za titulu igrača meseca za april

OM: Pablo Longoria pod Aubameyang-ovim činima

Ko će biti izglasan za igrača meseca za april? UNFP je upravo predstavio listu od tri kandidata i to je velika stvar. Fudbaler Liona Aleksandar Lakazeta moraće da se suoči sa Parižanima Ousmaneom Dembeleom i Pjer-Emerikom Aubameyangom iz Marseja. Birači imaju rok do ponoći u sredu, 8.

„Vruće napred! Tri nominovana za UNFP trofej za najboljeg igrača Lige 1 Uber Eats za mesec april su tri napadača koja je bolje imati u svom timu, nijedan odbrambeni igrač nam neće uskratiti. Tu su dva bivša pobednika, centarfor i strelci koji su bili pobednici: Pjer-Émerick Aubameyang iz Marseja (pobednik prošlog decembra i februara… 2013) i Lionov Aleksandar Lakazet (koji je tri puta podigao trofej, u decembru 2014, januaru 2015. i avgustu 2016). Okrenut ka njima je novajlija, u osobi Ousmane Dembélé, Parižanin, plej-akcelerator, proždrljivac prostora, dribling, strelac golova povremeno…“ Za tvoje glasove.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.