Metz-Rennes: Sudija poziva da se povuče Crveni karton Mikautadzea

Metz-Rennes: Sudija poziva da se povuče Crveni karton Mikautadzea

Rudi Buke je priznao svoju greљku. Tokom utakmice između Meca i Rena, 35. dana Lige 1 ovog vikenda (2-3), sudija utakmice, gospodin Buket, poslao je Žorža Mikautadzea (23 godine), posle navale na Arnauda Kalimuenda. Rudi Buket je pregledao slike posle intervencije VAR-a, ali je potvrdio sankciju kojom je hendikepiran FK Mec za kraj sezone, koji će zbog toga biti lišen svog najboljeg igrača.

Ali prema informacijama iz TimG. Buket je konačno zatražio u pisanoj formi da crveni karton koji je pokazao Žoržu Mikautadzeu bude povučen, nakon što je shvatio svoju grešku. Mada će se disciplinska komisija LFP sastati ovog utorka, logično bi trebalo da posluša savet Rudija Buketa i otkaže ovu sankciju. FK Mec, koji će otputovati u Strazbur, a potom i domaćin Pari Sen Žermena, može da odahne.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.