LOSC-OL: verovatne linije

LOSC-OL: verovatne linije

Večeras će se LOSC i Olimpique Lyonnais sastati u Ligi 1. Ključni meč na stajalište za Doguese, četvrti sa 55 poena (jedna utakmica manje) i Les Gones, na devetoj poziciji sa 44 poena na tabeli. Za ovaj okršaj koji će se odigrati na Stade Pierre-Mauroy, Paulo Fonseka će se kladiti na 4-2-3-1.

Ispred Lukasa Ševalijea, naći ćemo liniju od četiri koju čine Ismaily, Yoro, Diakité i Tijago Santos. Na sredini terena na kormilu će biti duo Bentaleba i Anhela Gomeša. Da bi podržao Džonatana Dejvida, koji je u redu napred, Lil će računati na Kabelu, Haraldsona i Žegrovu. Na drugom kraju, Pjer Sejdž će biti manje-više u klasiku sa 4-3-3. Entoni Lopes će zadržati gol, uz podršku kvarteta Tagliafico-Caleta-Car-O’Brien-Mata. Matić će igrati ispred odbrane i iza Tolisa i Kaketa. Na kraju, Benrahma, sa leve strane, i Nuamah, sa desne strane, će podržati paklenog Aleksandra Lakazeta.

Parions Sport en Ligne i Super Sport vam nude bonus dobrodošlice u iznosu od 100€ i 10 € bez depozita sa šifrom FM10. Pobeda u Parizu može da vam zaradi i do 180€ i osvajanje Liona do 283€.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.