Liga 1: Lionova ekipa će preuzeti LOSC

OL - Monako: zvanične postave

Veиeras, Olimpique Lyonnais putuje na sever Francuske da izazove LOSC. Ljudi Pjera Sejdža se nadaju da će nastaviti svoje ludo penjanje uz sto. Da bi to postigao, trener, koji je juče proslavio 45. rođendan, pozvao je grupu od 21 igrača.

Među njima je i kapiten Aleksandar Lakazet, koji bi trebalo da startuje protiv Les Doguesa. Isto važi i za Saïda Benrahmu i Ernesta Nuamaha, od kojih se očekuje da ga prate u napadu.

OL-jeov odred:

Lopes, Perri, L.Diarra, Caleta-Car, Henrique, Lovren, Mata, O’Brien, Tagliafico, Caqueret, Maitland-Niles, Mangala, Matic, Tolisso, Baldé, Benrahma, Cherki, Fofana, Lacazette, Nuamah, Orban.

Parions Sport en Ligne i Super Sport vam nude bonus dobrodošlice u iznosu od 100€ i 10 € bez depozita sa šifrom FM10. Pobeda u Parizu može da vam zaradi i do 180€ i osvajanje Liona do 283€.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.