OL napravi pljusak protiv LOSC-a!

OL napravi pljusak protiv LOSC-a!

Sa 3 utakmice do kraja, neizvesnost ostaje visoka u Ligi 1! Ako PSG već bude šampion, boriće se do kraja za evropska mesta. Evropski kup će biti u pitanju u ovom okršaju na meču 32. kola prvenstva između LOSC-a (4) i OL(8). Dve ekipe u odličnoj formi i ubace niz dobrih nastupa.

Za ovu izuzetno postavljenu postavu u ponedeljak uveče, očekujemo visokoleteći šou između dva tima na gotovo istom nivou 2024. Da biste iskoristili prednosti ovog LOSC-OL-a i uživali još više ovog vikenda, sajt za sportsko klađenje Parions Sport Online vam nudi bonus dobrodošlice u iznosu od 100 € u kvizovima tako što se kladite do 100€, bez obzira da li vaša opklada gubi ili pobeđuje, kao i 10€ bez depozita sa šifrom FM10**.

Među različitim opkladama koje nudi Parions Sport, evo tri zanimljive kvote*** koje smo izabrali da iskoristimo ovu izuzetnu ponudu:

LOSC i OL remi (kvota 3.75)

Kako je gore objašnjeno, dva tima su skoro na istom nivou 2024. godine uz čak i blagu prednost za ekipu Pjera Sejdža koji je izgubio samo 2 od poslednjih 15 mečeva. Stoga možemo da zamislimo spektakularan, ali veoma tesan meč koji bi mogao da rezultira nerešenim rezultatom. Neverovatna statistika, od poslednjih 6 odigranih UTAKMICA LOSC-OL bilo je 5 remija. Dovoljno da isprobate sreću, pogotovo što je obala prelepa…

Alexandre Lacazette da postigne gol (kvota 2.70)

Ovaj meč LOSC-OL je takođe okršaj dvojice najboljih strelaca Lige 1. Ako je Džonatan Dejvid mogao da postigne gol, šta je sa Aleksandrom Lakazetom! General je pravi љef i voрa OL-a. Prognan trofejima UNFP-a i bez nade da će igrati u evrima, nema sumnje da će napadač Liona biti željan da poveća broj golova koji trenutno iznosi 16 golova na 26 mečeva, uključujući 5 u poslednjih 6 mečeva.

Remi između LOSC-a i OL-a i više od 1,5 postignutih golova (kvota na 4.20)

Kada gledate OL mečeve poslednjih nedelja, ne dosadi vam i često vidite tuširanje golova. To se može objasniti efektivnošću njegovih napadača, ali i slabošću njegove odbrane. Protiv štrajkača kalibra Džonatana Dejvida i Edona Žegrova, šou bi trebalo da bude tu. Za ovaj remi bi trebalo da bude golova, možemo da vidimo 2:2 ili zašto ni neobuzdanih 3:3. Dakle, ako ste igrač, ako idete po statistici i novijoj istoriji LOSC-OL (3-3. marta 2023, 2-2. decembra 2018. i 18. februara 2018), ova luda opklada na kvotu 4.20 je za vas!

BONUS ZA ONLAJN SPORTSKO KLAĐENJE : bonus dobrodošlice do 100€, kao i 10€ bez depozita sa šifrom FM10**.

Parions Sport Online vam trenutno nudi bonus dobrodošlice u iznosu do 100 € pored 10€ bez depozita sa šifrom FM10! Dobar PARIONS SPORT EN LIGNE plan idealan za klađenje na ovaj LOSC-OL bez ikakvog rizika!

Da biste ga dobili, registrujte se na Parions Sport en Ligne, koristite šifru „FM10“ da uživate u 10 € u špicu igre.

Kako to iskoristiti:

Imate pravo na do 100 € u špicu igre tako što ćete se registrovati na PARIONS SPORT EN LIGNE, u ovom slučaju nerešeno između LOSC-a i OL-a po kvoti 3,75.
Na primer, kladite se u prvu opkladu od 100 € na ovu kvotu i pokušajte da osvojite 375€. Ako vaša opklada ne pobedi, ne paničite, dobijate početnu opkladu od 100 € nazad u špicu igre. Dovoljno da probaš šut bez rizika.

(** ponuda važi za sve prve registracije)

(*** kvota podložna promeni)

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.