Kajlijan Mbape pristao da istrči 100 metara protiv Usaina Bolta

Real Madrid: 3 opcije za uvođenje Mbapea

Prisutna na događaju koji su ove nedelje zajedno organizovali Najk i njegova fondacija „Inspirisana KiM“, u prodavnici na Jelisejskim takmičenjima, zajedno sa decom, Kajlijan Mbape (25) govorila je na mnoge teme, uključujući i polufinalnu drugu etapu protiv Borusije Dortmund, u Ligi šampiona, ali i na lakšim temama. Francuski internacionalac je odgovorio i Usainu Boltu, svetskom rekorderu u trci na 100 metara, koji ga je izazvao da se kandiduje protiv njega.

„Znati da nekoga tako inspirišem, to je zaista nagrađujuće. Mislim da je inspirisao i sve ostale i svako od vas u ovoj sobi je ustao usred noжi da vidi jednu od svojih trka. To je obostrano! Počeo sam da mu se divim pre njega. Zabavno je i zašto da ne, jednog dana, ako oboje imamo vremena, uradimo nešto lepo. Međutim, ne očekujem mnogo od rezultata.“, objasnio je Frans internešenel, o kojem je izvestio Le Parisien. Izazov je uиeљжu.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.