Lil: Anhel Gomeš ostavlja sumnju u svoju budućnost

Lil: Anhel Gomeš ostavlja sumnju u svoju budućnost

Po ugovoru do 2025, Angel Gomes se otvorio o La Voix du Nord. To je bila prilika za njega da priča o svojoj budućnosti. „U ovom trenutku razmišljam da dobro završim sezonu“rekao je 23-godišnji britanski vezni fudbaler, koji je više fokusiran na ciljeve Les Doguesa na kraju sezone. Ako zainteresovana strana nije želela da kaže više o svojoj budućnosti, ipak je odbacio veliki trag o svojim željama.

„Bila je ovo veoma pozitivna sezona za mene, poboljšao sam se na mnogo načina, mislim da imam kvalitete da igram u Ligi šampiona“dodao je nepokolebljiv odred koji predvodi Paulo Fonseka. LOSC je stoga upozoren. Da bi se nadao nastavku avanture sa čovekom koji je u klub učlanio bez naknade za transfer u leto 2020. godine, biće neophodno da se kvalifikuje za C1. Kao podsetnik, severna strana je trenutno na 4. mestu pre nego što se suoči sa OL-om na Matchday 32 iz Lige 1.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.