OM: Saopštenje Džonatana Klausa o njegovoj budućnosti

OM: Saopštenje Džonatana Klausa o njegovoj budućnosti

U dobroj formi od povratka iz povrede pre dve nedelje, Džonatan Mraz nije izgubio iz vida Evro, što je jedan od glavnih ciljeva njegove sezone pošto je poslednjih meseci nekoliko puta ponovio. Šta je sledeće? Tridesetjednogodišnjakinja je punog beka viđa više na strani Marseja, gde je i dalje pod ugovorom do 2025. godine.

U intervjuu za JDD Francuski internacionalac je u subotu potvrdio da postoji velika šansa da ga vidimo u dresu Marseja sledeće sezone. Ostaje da se vidi da li će ovo mišljenje podeliti njegov menadžment, jer će u suprotnom biti besplatno prodato za godinu dana: „Ostalo mi je još godinu dana ugovora. Po mom mišljenju, velike su šanse da ću ponovo biti viđen u Marseju, osim ako ne bude događaja leta. Ali to je još uvek daleko.“– rekao je on.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.