Disciplina: Mec će tražiti povlačenje crvenog kartona Žoržu Mikautadzeu

Disciplina: Mec će tražiti povlačenje crvenog kartona Žoržu Mikautadzeu

Mec još uvek ne može da ga svari. Nokautiran od strane Stade Rennais na 32. meču Lige 1 (2-3) u subotu, klub iz Kroa de Lorejna otežao je sebi u pohodu da ostanu budni. Osuđen da narednog vikenda pokupi bodove protiv Strazbura kako bi sačuvao svoje šanse da ostanu u vrhunskom letu bez prolaženja kroz plej-of, Mozelova strana će ipak morati da se pozabavi bez Žoržea Mikautadzea, koji je poslat na opstrukciju na Arnauda Kalimuenda. Osećajući se ogorčeno ovom sudijskom odlukom, rukovodstvo Meca planira da se izjasni o slučaju gruzijskog napadača, umešanog u 13 od 18 golova koje je njegov tim postigao 2024. godine, pred disciplinskom komisijom LFP-a.

„Danas je FK Mec napravio manje grešaka, ali je sudija napravio previše. Ići ću u disciplinsku komisiju Lige, ne da se takmičim, već da slike budu gledane. VAR je pozvao sudiju da mu kaže da nema crvenog kartona i ovu odluku je držao neshvatljivom… Pokušaćemo da objasnimo ovom komitetu da ovaj crveni karton nikada nije trebalo da postoji.“, rekao je direktor FK Mec za fudbal, Pjer Dreosi, da France Bleu Lorraine.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.