Sočna anegdota Zumana Kamare o Ibrahimoviću i Anćelotiju

Sočna anegdota Zumana Kamare o Ibrahimoviću i Anćelotiju

Zlatan Ibrahimović i Zumana Kamara imali su pravo prijateljstvo u Pari Sen Žermenu. Dvojica igrača su zajedno igrali tri sezone pod bojama PSG-a i osvojili tri titule prvaka Francuske. Zoumana Kamara ima mnogo uspomena na ovaj period. Ispitano od strane Tim Na nekim od vrhunaca svoje karijere, Francuz je podelio nezaboravnu anegdotu iz svlačionice. Govoreći o svom najvećem smehu, Zumana Kamara se prisetio trenutka u kojem su učestvovali njegov prijatelj Zlatan Ibrahimović i njihov trener Karlo Anćeloti.

„U Evianu, koji nas je nokautirao u Kupe de Fransu sa PSG(u četvrtfinalu, 17. aprila 2013, 1-1, 4-1 na penale). Karlo Anćeloti je bio uznemiren na poluvremenu. Љutnuo je praznu kutiju koja je sletela na Ibrinu glavu! Ibra se pita šta se dešava! A pošto je to on, čekamo da se nešto desi… Bilo je toliko iznenađujuće da čak ni on nije ustuknuo. Kasnije, nedeljama smo pričali o tome i smejali se. Kakva scena! » rekao je o živopisnoj sezoni 2012-2013, u kojoj je Karlo Anćeloti podneo ostavku da bi otišao u Real Madrid.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.