Brest izgubio Pjera Lis-Meloua i Romaina Del Kastilja zbog povrede

Brest izgubio Pjera Lis-Meloua i Romaina Del Kastilja zbog povrede

Angažovani u borbi za kvalifikaciona mesta u Ligi šampiona, Brest je večeras domaćin Nantesu. Boreći se da otvore bodovanje, protiv Nantesove strane dobro na mestu, Pirati su takođe izgubili dva menadžera zbog povrede. Povređen u desnom mladunčetu, Pjer Lis-Melou je morao da ostavi saigrače na terenu Frensis-Le Blé. Zamenio ga je Jonas Martin (28′), vezni igrač je video da mu se na klupi pridružuje Romain Del Kastiljo.

Napadački vezni igrač Bresta takođe je povređen pre poluvremena. Činilo se da mu je i mladunče smetalo kada je sišao (41′). Matijas Pereira-Lage ga je zamenio do kraja utakmice.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.