Strazbur: Ogroman bes Patrika Vieire protiv njegovih igrača

Strazbur: Ogroman bes Patrika Vieire protiv njegovih igrača

Jasno pobeđen na Stade Océane protiv Le Havra (3-1), Strazbur je uradio veoma loš posao protiv rivala zbog relegacije. Uprkos njihovoj prednosti od četiri boda u odnosu na plej-of, tim iz Alzatijana još uvek nije u vrhunskom letu i nije imun na neprijatno iznenađenje uoči poslednja dva meča Lige 1, protiv Meca i Liona. Situacija koja je izazvala gnev Patrika Vieire, trenera RCSA, koji je bio besan na svoje igrače.

„Besan sam. Besan sam jer ne možemo da imamo pravo da odigramo tako jadan meč u smislu stava, u smislu stanja uma, u smislu takmičarskog duha. To je nešto što ne mogu da podnesem. Svakako da igrači već razmišljaju o praznicima, možda igrači misle da smo već spašeni, možda ja, i stručni štab, nisam izvršio dovoljan pritisak, možda poruka nije bila dovoljno jasna (…) To nisu Rejsingove vrednosti, nisu moje vrednosti, ovo nismo pokazali od početka sezone. Moramo da učimo iz ovog meča da gradimo za budućnost.“– objasnio je on na konferenciji za novinare. To je rečeno.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.