Monako – Klermont: zvanične postave

Monako - Klermont: zvanične postave

Matchday 32 iz Lige 1 se nastavlja tako što je Monako ugostio Klermont na Luj-II. Trenutno 2. u ligi, AS Monako skoro da može da im garantuje plasman u Ligu šampiona naredne sezone ukoliko pobede kod kuće. Monegaski će sigurno izaći iz osvete posle prošlonedeljnog poraza od Liona 3:2. Sa druge strane, Klermont je 18. i igraju za opstanak u vrhunskom letu, treba potvrditi oživljavanje forme prikazane prošlog vikenda protiv Remsa (4-1). Ovaj meč možete pratiti uživo uz komentar na sajtu Super Sport.

Kada je reč o sastavu tima, Adi Hütter se odlučio za veoma napadačkih 4-4-2. Majecki na golu, Vanderson i Dijata u punom beku, centralna љtika Singo-Kehrera. U sredini, Minamino i Akliouche opkoljavaju par Fofana i Kamara. Konačno, u napadu, Ben Jeder je u partnerstvu sa povratnikom Embolom. Za posetioce, Pasal Gastien je organizovao svoj tim u formaciji 4-2-3-1. Trener Auvergnea drži potpuno isti tim koji je pobedio Remsa, sa izuzetkom Bele koji zauzima Rašanijevo mesto na levoj strani napada.

Kompozicije

Monako: Majecki – Vanderson, Singo, Kehrer, Diatta – Akliouche, Fofana, Camara, Minamino – Ben Yedder © , Embolo

Klermont: Diaw – Zeffane, Pelmard, Caufriez, Neto Borges – Magnin © , Gastien – Virginius, Cham, Bela – Kyei

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.