OL: Snažne reči Pjera Sejdža o finalu Kupe de Fransa

OL: Snažne reči Pjera Sejdža o finalu Kupe de Fransa

Posle haotičnog početka sezone, OL je potpuno preokrenuo plimu. Autor strašnog povratka od decembra pod podsticajem Pjera Sejdža, klub Iz Rone će čak doživeti bez daha kraj berbe 2023-2024. Još uvek u trci u ligi da okači mesto u Evropi sledeće godine, Gones će takođe igrati finale Kupe de Fransa protiv PSG-a 25. maja u Lilu. A na severu, ljudi Pjera Sejdža se nadaju da će osvojiti prvi trofej od 2012. godine, a ne evropsku kartu za sledeću sezonu.

Barem je tako rekao 44-godišnji trener na konferenciji za novinare u subotu, dva dana pre puta u Lil u Ligu 1: »pre Nantesa, ostalo je još sedam utakmica i petnaest poena bi nas odvelo na 50 poena. Što se tiče naših golova do kraja sezone, sada nam je ostalo još tri utakmice i moramo da pobedimo bar dve da bismo imali ikakvu nadu. Što pre skupimo poene, to bolje. Mimo kvalifikacija, finale donosi prestiž našem klubu. Igraćemo sa idejom da osvojimo titulu, a ne da se kvalifikujemo.Poruka je stigla.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.