OM: Frank McCourt i njegova pratnja podržavaju Pabla Longoriju

OM: veliki odlazak poobličava oblik unutar rukovodstva

Očekivani odlazak Stéphane Tessier iz generalnog menadžmenta Olimpike de Marsej je jedna poruka, ova je druga. Pablo Longorija, predsednik OM-a, često u sukobu sa Stéphane Tessier, nastaviće svoju avanturu u Provansi. Klan akcionara Frenka Mekorta ima potpuno poverenje u španskog lidera, kao što se poverilo RMC.

„Pablov stav nikada nije dovodio u pitanje i njegova i povezanost njegovih timova sa Mekort Globalom ostala je jaka od starta, nema problema na tom nivou. Poverenje je ukupno, veze su trajne, usidrene u klubu i za njega.“, pratnja akcionara je komunicirala. McCourt klan je u redovnom kontaktu sa OL odborom, иak i ako Amerikanac nije prisutan u Marselju.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.