OL: Pjer Sejdž reaguje na njegovo odsustvo sa trofeja UNFP

OL - Monako: Ponos Pjera Sejdža

Bio je zapaženi odsustvo za UNFP trofeje 2024. godine, ceremoniju koja će nagraditi najbolje igrače sezone Lige 1 i Lige 2. Među nominovanima će se takmičiti Luka Elsner (Le Havre), Luis Enrike (PSG), Paulo Fonseka (Lil), Frank Haise (Lens) i Erik Roj (Brest) za titulu najboljeg trenera sezone 2023-24. I uprkos tome što je dozvolio OL-u da od dna tabele od svog dolaska 30. novembra ode sa dna tabele na evropsko mesto, Pjer Sejdž nije jedan od njih.

Ali Rhone tehniиar nije obratio paћnju na to. „Da li sam očekivao da budem imenovan? Nikako. Znaš, imam veoma poseban odnos sa individualnim statistikama i individualnim rangiranjima. To je nešto što mi se na kraju uopšte ne dopadne. To je napravilo malo buke, rečeno mi je da je to povezano sa činjenicom da nisam bio tamo na početku sezone i da nemam diplomu. Čestitam odabranim trenerima. Ali moraćeš da mi objasniš kako je biti najbolji trener. Kada izaberete najboljeg trenera, a da niste prisustvovali nekoj od vaših seansi kada trenerska profesija kaže da morate da budete trener, to me tera da se zapitam“.– rekao je on na konferenciji za novinare.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.