PSG: Kristof Galtije ima veliko žaljenje

PSG: Kristof Galtije ima veliko žaljenje

Dolaskom 2022. na čelo Pari Sen Žermena, Kristof Galtije će samo jednu sezonu u prestonici sedeti na klupi. Francuski trener je imao „privilegiju“ da ima tu poziciju, okružen je međunarodnim zvezdama poput Nejmara, Lionela Mesija i Serhija Ramosa. U intervjuu sa Tim, priznao je da bi voleo da je ostao još jednu sezonu, dok je bio zadovoljan što vidi Vorena Zair-Emerija kako igra na desnoj strani, kao što je to uradio.

„Naravno, voleo bih da ostanem drugu sezonu. Ali imao sam veliku privilegiju da živim sezonu kao trener Pariz-SG i da posvetim 200% onoga što sam morao da pružim. Srećan sam što vidim Vorena Zair-Emerija kako igra na desnoj strani. Teši me šta sam uspela da uradim sa njim. Ako on ima najveжi udeo u svom uspehu, imam i ja svoj. Tako da ne osećam nikakvu frustraciju.“prokomentarisao je 57-godišnjak, koji je sada pod ugovorom sa Al-Duhailom u Kataru.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.