Galtijeov odgovor na upravu Luisa Enrikea sa Kajlijan Mbapeom

Galtijeov odgovor na upravu Luisa Enrikea sa Kajlijan Mbapeom

Ove sezone, o slučaju Kajlijan Mbape se pričalo o gradu u Pari Sen Žermenu. Trener tima Ile-de-France, Luis Enrike, nije oklevao da ga skine tokom meča kada nije bio doraso zadatku, poput Klasika protiv OM- a, ili čak da ga startuje na klupi, uvek po logici upravljanja svojim timom. Čvrst stav, koji ne bi nužno usvojili svi treneri.

U intervjuu za dnevne novine Tim– Kristof Galtije, bivši trener PSG-a, upitan je za ovaj izbor španskog trenera. Držanje koje bi takođe usvojio da je još uvek na funkciji sa šampionima Francuske? ‘Bez odgovora’– prokomentarisao je on.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.