Objektiv: Franck Haise pojašnjava svoju budućnost

To je pločica za Lensa i Neil El Aynaoui

Pobedonosni juče kod kuće protiv Lorijena (pogledajte rezime), Lens se mnogo približio Evropi, početnom cilju artesijskog kluba. Šesti sa prednoškom od pet poena i igrom u rukama na OM-u, Rejsing već može da počne pripreme za sledeću sezonu. Sa Franck Haise na klupi? Ovaj 53-godišnjak je stavio tačku na sve glasine o njegovom odlasku, objavivši da je već na frontu naredne sezone.

„Ovde sam, pripremam se za budućnost nedeljama, mesecima. Svake nedelje imam sastanke sa svojom regrut jedinicom (…) Radim kao da sam tamo 26. juna (datum početka), tako vidim sebe.“– rekao je trener Lensa. Poruka je jasna.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.