Kristof Galtije potvrdio da je rekao ne OM-u!

Kristof Galtije potvrdio da je rekao ne OM-u!

U intervjuu sa Tim, Kristof Galtije je dugo govorio o ozbiljnim optužbama koje je protiv njega izneo Žulijen Furnije, njegov bivši direktor fudbala u OGC Nici (2021-2022). Tokom ove razmene, bivši trener PSG-a govorio je i o vremenu boravka u francuskoj prestonici i svom debiju u Kataru. To mu je takođe bila prilika da se vrati određenim glasinama dok je njegovo ime kružilo prošlog septembra da nasledi Marselina na klupi OM- a. Ponudu koju je bivši trener ASSE konačno odbio. „Dan kada sam doneo odluku da se ne pridružim OM-u bio je najteži trenutak u mojoj karijeri“Galtier, koji je potvrdio da je imao sastanak sa Pablom Longorijom.

Dodao je: „Nisam poslušao savet svoje supruge jer tajming nije bio pravi. Osećao sam u srcu da nemam pravo da povežem klub sa mojim sudskim imenovanjem uprkos njemu i uprkos sebi. Pritisak je trebalo da se nagomila i ja sam hteo da utrošim energiju na svoju odbranu. Ljudi moraju da uzmu činjenicu da sam im rekao ne kao veliki znak poštovanja prema klubu i predsedniku Pablu. I znam da su to tako uzeli.“. Nakon toga, direktori Marseja su se konačno odlučili za gattuso opciju pre nego što su videli da Žan-Luj Gasset stiže pre nekoliko nedelja da oživi klub koji gubi momentum…

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.