Objektiv – Lorient: Dirljiv govor Montasara Talbija

Objektiv - Lorient: Dirljiv govor Montasara Talbija

FK Lorient će verovatno platiti stotinu puta za njihov veoma loš kraj sezone. Pošto nisu uspeli da uzmu više od jednog boda u poslednjih sedam utakmica u vrhunskom letu, Merlusi su ponovo izgubili u petak u RC Lensu. 17. sa dve utakmice do kraja, klub iz Bretona bi mogao da bude šest bodova iza Meca i Le Havra na kraju ovog 32. meča. Situacija koja bi već mogla da označi njihovo spuštanje u Ligu 2 sa 99 odsto. Upucan, Montasar Talbi, tuniški branilac ljudi Régis Le Brisa, pojavio se odbačen za mikrofonom Prajm video :

«Svi smo zajedno u ovome. Pobedili ili izgubili, uvek smo zajedno. Svi smo u istoj situaciji, bilo da se radi o igračima ili stručnom štabu. Teško je, veoma teško. Navijači veruju u to do kraja kao mi i boli me srce što sam ih tako izneverio. Nastavićemo da se borimo i daćemo sve od nas. Čak i ako postoji malo nade, držaćemo je se do kraja da nastavimo da verujemo.»

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.