Rems: Samba Dijavara će zameniti Willa i dalje do kraja sezone

Stade de Rems: gotovo je za Will Still!

Izmeрu Will Stilla i Stade de Remsa, gotovo je! Nakon što je najavio odlazak na kraju tekuće sezone, belgijski trener je nedavno smenjen sa funkcije zajedno sa svojim pomoćnikom Nikolasom Stillom. Kako bi se sa samopouzdanjem pripremio za sledeću godinu, uprava Remsa je odlučila da uzde prvog tima poveri Sambi Dijavari. Bivši mali internacionalac će zato preuzeti na tu način privremenog menadžera do kraja sezone, što je potvrdio iAFP.

Sada već bivši asistent Vilu Stilu, koji se pridružio stručnom štabu „Šampanjca“ 2022. godine, zbog toga će imati težak zadatak da dozvoli Stadistima da se vrate ukusu pobede. Smešten na 11. Sa samo kratkim iskustvom u belgijskoj drugoj diviziji do sada, Samba Dijavara će ovog petka imati priliku da uprlja ruke u prijateljskoj utakmici protiv Nacionalne 2 strane američkog Bulonj-sur-Mera.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.