Objektiv: Frank Haise-ovo ažuriranje njegove budućnosti

To je pločica za Lensa i Neil El Aynaoui

U Lensu od 2017. godine, budućnost Franka Haisea je još uvek neizvesna. Šesti u Ligi 1, a u manje povoljnoj dinamici od OM-a i OL-a odmah iza, Objektiv deluje manje oštro nego prošle sezone, što je bilo istorijsko u mnogim aspektima. Već udvaran prošle godine, francuski trener će još jednom biti žudnja ovog leta (posebno od OM-a). Dovoljno da Franck Haise razmisli? Glavni zainteresovani je već najavio da se priprema za sledeću sezonu: „Pripremam se za sledeći korak već nekoliko meseci. Pripremam potpisivanje mladih profesionalaca, pripremam predsezonski kamp, pripremam prijateljske mečeve. Možda to neću biti ja jer u fudbalu nemaš odgovore, današnji može biti drugačiji od sutrašnjeg. Ali činim sve što mogu da se vratim trkama u Trkačkom klubu de Lens 26.. Međutim, postoje neki podaci koji bi mogli da promene situaciju.

Čak i ako kaže da evropski neuspeh u kvalifikacijama neće igrati ulogu u njegovoj odluci, ipak bi trebalo da mu da pauzu. Dnevnik Tim takođe dovodi u pitanje svoje ponekad napete unutrašnje odnose, sa posebnim blokadama određenih odluka. Generalni menadžer kluba Arnaud Puille ostaje optimista i definitivan: „ako ljudi žele da ga slušaju, umesto da šire druge informacije, Frank Haise će biti tamo 2024-2025“, rekao je on francuskom dnevniku.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.