PSG: Srušio se Lukas Hernandez

PSG: Srušio se Lukas Hernandez

PSŽ je u sredu uveče izgubio sa 1:0 u Dortmundu u prvom delu polufinala UEFA Lige šampiona. Međutim, Ile-de-France strana je izgubila više od jednog meča pošto će morati bez usluga Lukasa Hernandeza mnogo meseci, čak i do kraja kalendarske godine 2024. „Lukas Hernandez je doživeo pukao prednji ligament u levom kolenu tokom utakmice UEFA Lige šampiona između Borusije Dortmund i Pari Sen Žermena. Današnje skeniranje magnetnom rezonancom potvrdilo je dijagnozu koju su u sredu uveče dali lekari kluba. Igrač će narednih dana biti podvrgnut operaciji. Posle će biti izvršeno dodatno ažuriranje.“SAOPŠTIO JE JUČE PSG.

Veliki udarac za igrača, koji će propustiti kraj sezone svog kluba i finale Kupe de Fransa ili čak Ligu šampiona. Nedostajaće mu i Evri sa Les Bleusom. Dovoljno da ga potkopa. Tim Lukas Hernandez je rekao da je bio izbezumljen kada se u sredu vratio u parisku svlačionicu u parku Signal Iduna. Suze su mu se slivale niz lice posle prve dijagnoze koja nije bila dobra. Međutim, ratnik PSG će brzo ponovo nogama, on koji ima karakter da prevaziđe ovo novo iskušenje.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.