Kajlijan Mbape kupiće kuću u Madridu vrednu 20 miliona evra

Smešan mural Kajlijana Mbapea u Madridu

Potpuno fokusiran na kraj sezone Pari Sen Žermena, Kajlijan Mbape (25 godina) se ipak priprema za budućnost. Nije tajna da će se pridružiti Real Madridu kada mu se završi ugovor u glavnom gradu Francuske. Već nekoliko meseci njegova pratnja traži svoj budući dom u Madridu. I očigledno, KLAN KM7 je konačno pronašao svoju sreću pre dve nedelje.

Iberijski mediji Vozpopuli otkriva da je Fajza Lamari, majka igrača i agent, pristala da kupi kuću u La Moraliji. U blizini trening centra Merenguesa u Valdebebasu pripada Serhiju Ramosu, njegovom bivšem saigraču u PSG. Dva igraиa su pristala da kupe kuжu? sa procenjenom cenom od 20 miliona evra. Majka igrača je takođe započela razgovore o kupovini druge kuće u La Finci, takođe vredne 20 miliona evra.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.