Lorient: centar za obuku koji je napao Lorient ultras!

Lorient: centar za obuku koji je napao Lorient ultras!

U Lorientu, tenzija je na vrhuncu! Još jednom poražen od Tuluza prošlog vikenda, klub iz Morbihana je u velikoj meri osujetio svoje šanse u trci za opstanak. Navijači su posle meča postali svesniji toga. Dok su igrači dolazili da pozdrave Merlus Ultras kop, tempere su se rasplamsale i „Pauza u ostavci“ sišao sa tribina. Nekoliko dana pre još jednog opasnog puta u Lens, koji je više nego ikada učestvovao u trci za Evropu, navijači Lorijenta dodali su još jedan sloj.

Prema informacijama koje je prijavio Zapad-FrancuskaOko četrdeset ljutih Lorient ultrasa prekinulo je trening u četvrtak ujutru. Nekoliko minuta su prenosili nekoliko poruka igračima i članovima stručnog štaba. Pristup koji mnogo govori o brisanoj klimi koja vlada unutar kluba iz Morbihana, penultira u Ligi 1 sa 3 boda zaostatka za mestom u plej-ofu koje zauzima Mec.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.