PSG, EdF: Reakcija Lukasa Hernandeza

PSG, EdF: Reakcija Lukasa Hernandeza

To je novi udarac za njega, za PSG i za reprezentaciju Francuske. Lukas Hernandez će morati da se podvrgne operaciji nakon što mu je pukao prednji ligament u levom kolenu. Zbog toga će propustiti višemesečnu konkurenciju, uključujući i predstojeći Euro u Nemačkoj. Moglo bi se zamisliti igrač pogođen ovim novim obrtom sudbine, ali to je bio borbeni Lukas Hernandez koji je prvu poruku objavio na svom Instagram nalogu.

„Kada sam potpisao sa PSG-om, dao sam obećanje da ću dati svoje srce i dušu ovom timu i to je ono što od tada radim.
Nažalost na sinoćoj utakmici, završio sam povređen. Vratio sam se na teren i pokušao da nastavim da se borim za naš tim, ali to nije bilo moguće. Želeo bih da se zahvalim svim mojim fanovima i najbližima na ljubavi i podršci. Biću još jači kada se vratim.“
, objavio je.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.