Monako, Švajcarska: Ogroman udarac za Denisa Zakariju

Monako, Švajcarska: Ogroman udarac za Denisa Zakariju

Ovo je veoma loša vest za AS Monako. I dok su ušli u svoj poslednji sprint u Ligi 1 sa svojim nišanima postavljenim da završe na drugom mestu i kvalifikuju se za Ligu šampiona sledeće godine, kneževaski klub, koji je prošle nedelje pobedio OL, do daljeg će morati bez usluga Denisa Zakarije, sa tri utakmice do kraja sezone.

Dvadesetsedmogodišnji vezni igrač bio je ključni čovek u timu poslednjih meseci „Povredio je desnu butinu na treningu posle klizanja i cepanja na terenu“, posle Adi Hüttera. U razgovoru sa novinarima nekoliko dana pre gostovanja Klermontu na Matchday 32 iz Lige 1, austrijski trener se takođe složio da Švajcarac bude „Aut do kraja sezone i da mu je euro sa Švajcarskom ugrožen“.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.