Bamo Meïté se vratio ranije nego što se očekivalo?

Bamo Meïté se vratio ranije nego što se očekivalo?

Dobre vesti iz perspektive za Olimpique de Marseille? Pojavljujući se 23 puta u svim takmičenjima sa OM- om, Bamo Mete je doživeo nasilno zaustavljanje u svojoj sezoni povredivši se na treningu posle okršaja sa Luisom Henrikeom krajem marta. Ovaj 22-godišnji odbrambeni igrač doživeo je dvostruko uganuće zgloba i problem sa kolenom, a naknadno je isključen do kraja sezone.

Ali prema indiskreciji Tim, bivši igrač Lorijena mogao bi da se vrati saigračima i vrati treninzima ranije nego što se očekivalo. Prema pisanju sportskog dnevnika, Slonovače je ispred rasporeda i čak bi mogao ponovo da zaigra do kraja sezone sa timom olimpijca.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.