OM: Pjer-Emerik Aubameyang drži svoju budućnost nejasnom

OM: Pablo Longoria pod Aubameyang-ovim činima

U sumraku više nego ubedljive sezone sa OM- om, Pjer-Emerik Aubameyang (34 godine) je zaveo sve OL pristalice. Uprkos sve većem startu sezone, Marsej broj 10 gomila golove u Ligi 1 i posebno u Ligi Evropa. Prošle godine, OM je izgubio Aleksisa Sančeza posle dobre sezone, Olimpijci ne žele da se to ponovi sa Gabonežanima. Njihov napadač održava sumnju u životu. Na pitanje „kako vidite svoju budućnost?“, Gabonese nije znao kako da odgovori. „Dobro pitanje! Uvek se prijavim na kraju sezone. Završićemo ovu sezonu sa velikim utakmicama koje dolaze i tada ćemo pričati o tome“. odgovorio je dnevniku Tim. Glasine koje ga šalju u Saudijsku Arabiju otiču.

Takođe u francuskom dnevniku, Pjer-Emerik Aubameyang je rekao da je već odbio ponude iz Zaliva: „Postojala je prilika. Predlog je stigao. Kao i svakog leta, prijavim se tati i kažem sebi: „Ne, nisam ja“. Ne želim da završim ovakvu sezonu jer za igrača kakav sam bio, za karijeru koju sam imao, ne mogu da prihvatim da odem sa neuspehom. Naravno da je ova vrsta velikog čeka primamljiva, iz Saudijske Arabije ili negde drugde, ali pre svega, to je fudbal koji imam u srcu, ne želim da se kajem sutra. Radije bih imao izazov, čak i rizičan, to je ono što će me naterati da se vratim iza većeg čeka, nikad se u životu ne zna (smeh)“. Saudijska Arabija će zbog toga morati još malo da sačeka kako bi obezbedila usluge najboljeg strelca Lige Evropa.

Parions Sport en Ligne i Super Sport vam nude bonus dobrodošlice u iznosu od 100€ i 10 € bez depozita sa šifrom FM10. Pobeda Marseja može da vam zaradi i do 250€.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.