Rems: Will Still’s reaction

Rems: Will Still's reaction

Vil i dalje više nije trener Stade de Remsa. Belgijanac je smenjen sa funkcije po odlasku na kraju tekuće sezone. Međutim, uprkos ovom neočekivanom preokretu, trener je održao govor sa poštovanjem na zvaničnom sajtu kluba iz Remsa.

„Želeo bih da se zahvalim Stade de Rems, predsedniku Caillotu i Mathieu Lacouru što su mi dali ovu jedinstvenu priliku i što su me podržali tokom celog mog putovanja ovde. Biću večno zahvalan Stade de Remsu i svim ljudima koji su učestvovali na ovaj ili onaj način sa klubom. Posebno bih želeo da se zahvalim svim igračima sa kojima sam bio u prilici da radim, svim tehničkim, performansama, analitičkom i medicinskom osoblju kao i menadžerima, ali i pre svega pristalicama ovog velikog kluba. Naš 19 utakmica bez poraza prošle sezone kao i spektakularne utakmice u Delauneu ostaće jedinstveni trenuci za mene. Delaune i Šampanjac će uvek imati posebno mesto u mom životu i ja ću ostati prva podrška crveno-belima.“– rekao je on.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.