OM: Džonatan Mraz govori o svom ispadanju sa upravom

OM: Džonatan Mraz govori o svom ispadanju sa upravom

Pre nekoliko nedelja, postojala je veoma žestoka veza između Džonatana Klausa i rukovodstva OM-a. Medhi Benatia, sportski savetnik OL tima, javno je oštro kritikovao bivšeg igrača Lensa. „Stigao sam u novembru. Upozoren sam na igrače čije je ponašanje ponekad granično. Džonatan je bio jedan od onih igrača. Znam da je primljen u trenerovu kancelariju kako bismo mogli da mu objasnimo šta se od njega očekuje kao menadžera i kao francuskog internacionalca u smislu ponašanja. Mislili smo da je poruka prošla, nažalost nije.“, objasnio je on na setu CFC- a.

Na konferenciji za medije uoči polufinala Lige Evropa protiv Atalante, Mraz se osvrnuo na epizodu. „Svario sam ga vrlo jednostavno diskusijom. Bilo je veoma dobro vođeno sa OM- om. Jednom kada se diskusija odigrala, za mene je to bilo rešeno. Bio sam razočaran što nisam počeo poslednji sprint zbog povrede. Zato sam u poиetku delovao zabrinuto. Želim da budem 200% deo avanture. Uložio sam mnogo truda da se što pre vratim. Uprkos svemu, zahvaljujući njima, sutra uveče, doživeću polufinale Evropskog kupa.“odgovorio puna leđa. Tako da je sve u redu.

Parions Sport en Ligne i Super Sport vam nude bonus dobrodošlice u iznosu od 100€ i 10 € bez depozita sa šifrom FM10. Pobeda Marseja može da vam zaradi i do 250€.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.