PSG: Otkrovenje Gonzala Ramosa o Kajlijan Mbapeu

PSG: Otkrovenje Gonzala Ramosa o Kajlijan Mbapeu

Bila je to prilično zadovoljavajuća prva sezona za napadača Lusitana. Gončalo Ramos, koji je prošlog leta stigao za zgodnih 65 miliona evra (80 miliona evra sa bonusima), postigao je 11 golova na 26 nastupa u Ligi 1, uz samo 14 startova. Zamena Kajlijana Mbapea u sredini mu je bila štetna, ali mu ne zamera, kako je rekao na konferenciji za medije pred ovaj meč protiv Dortmunda.

Govorio je o ulozi voрe Bondynoisa. „Kajlijan Mbape je jedan od igrača koji najviše pričaju sa drugima. Sa Markinjosom i Danilom, pomaћu nam da imamo samopouzdanja. Znamo šta treba da uradimo da bismo se susreli sa ovim izazovom“, odgovorio je napadač Lusitana, koji će verovatno morati da bude zadovoljan, u najboljem slučaju, dolaskom kao zamena u sredu uveče na nemačkom tlu.

Parions Sport en Ligne i Super Sport vam nude bonus dobrodošlice u iznosu od 100€ i 10 € bez depozita sa šifrom FM10. Dortmund može da osvoji do 285€, a PSG do 235€.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.