OL se bori za budućnost neželjenog igrača

OL se bori za budućnost neželjenog igrača

Ove zime, Olimpique Lyonnais je napravio veliki uticaj tako što je za samo nekoliko nedelja izneo visokokvalitetni prozor zimskog transfera koji im je pomogao da sa mesta u crvenoj zoni Lige 1 1 1 8. Međutim, da bi to postigla, uprava Rone je bila primorana da se rastane sa nekoliko igrača iz svog tima kao što su Jefinho, Tino Kadewere ili Skelly Alvero, mladi vezni igrač koji je otišao na pozajmicu u Verder iz Bremena, nakon što je potpisao petogodišnji ugovor sa OL, uz naknadu od 4 miliona evra iz Sočauksa.

Ovaj 21-godišnjak, koji je nedavno stekao vreme igranja u Bundesligi posle teškog starta pre nego što ga je sputala povreda, želeo bi da ostane u Bremenu. Direktor fudbala Verdera iz Bremena Klemens Fric rekao je BILD da je imao „Razgovarao sam sa Skeli. Može da zamisli sebe kako igra za nas sledeće sezone. Skeli je ostavio dobar utisak na nas, kako na ljudskom, tako i na sportskom planu.“– objasnio je on. Međutim, nemački mediji objašnjavaju da je stalni transfer daleko od toga da bude završen jer njegova opcija kupovine iznosi 6,25 miliona evra. Bremen bi voleo da ga ponovo pozajmi, ali na godinu dana.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.