OM: Pablo Longoria pod Aubameyang-ovim činima

OM: Pablo Longoria pod Aubameyang-ovim činima

Pjer-Emerik Aubameyang je imao izuzetnu sezonu sa Olimpik de Marsejom i nesumnjivo je jedan od najboljih olimpijaca. Tridesetpetogodišnji napadač je postigao 27 golova i pružio 11 asistencija na 46 utakmica u svim takmičenjima, uključujući 10 u Ligi Evropa. Bivši čovek Arsenala je pobedio svog predsedavajućeg Pabla Longoriju, koji je pun hvale za njega.

„On je šampion i ima skoro jedinstvene karakteristike. Aubameyang je bio jedan od najboljih napadaиa u poslednjih 15 godina. Postigao je mnogo i svuda. Govorimo o najboljem strelcu Lige Evropa. Nadamo se da će takođe potpisati protiv Atalante i ostati sa nama do kraja karijere“., pohvalio šefa OM-a na Gazzetta dello Sport. Gabonci će ceniti poruku.

Parions Sport en Ligne i Super Sport vam nude bonus dobrodošlice u iznosu od 100€ i 10 € bez depozita sa šifrom FM10. Pobeda Marseja može da vam zaradi i do 250€.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.