OM: Najava Pabla Longorije o budućnosti Hoakina Koree

OM: Najava Pabla Longorije o budućnosti Hoakina Koree

Izdvojen za svoj učinak i angažovanje od dolaska prošlog leta, Hoakin Korea je daleko od jednoglasnog na Olimpique de Marseille. Dvadesetdevetogodišnji napadač još uvek nije pronašao mrežu ove sezone, niti je pružio bilo kakvu asistenciju na 18 odigranih utakmica sa OM- om. Na pozajmici iz Intera iz Milana sa opcijom kupovine, Argentinac će ostati u Provansi pod određenim uslovima, kako je rekao predsednik Pablo Longorija Gazzetta dello Sport.

„Budućnost Koree? Opcija kupovine biće obavezna ako se kvalifikujemo za Ligu šampiona“., objasnio je predsednik Olimpijakosa. Trenutno sedmi u Ligi 1 sa 11 bodova zaostatka za top 4, nemoguće je kvalifikovati se za C1 preko šampionata. Jedina opcija je pobeda u Ligi Evropa.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.