Lil: Real Betis zainteresovan za Ivana Kavaleira

Lil: Real Betis zainteresovan za Ivana Kavaleira

Regrutovan od strane LOSC-a na jednu sezonu sa opcijom za drugu sezonu prošlog leta, Ivan Kavaleiro (30 godina) brzo se etablirao u jedanaestercu Paula Fonseke, čak se pokazao odlučujućim na sredini terena. Međutim, prošlog novembra bivši igrač Fulama patio je od pubalgije i bio je primoran da se podvrgne operaciji, zbog čega je dva meseca bio van terena.

Dok se još uvek bori da se vrati, Portugalac, koji je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Alanjasporu u Turskoj, mogao bi da se vrati negde drugde ovog leta. Prema našim izvorima, Real Betis je već zainteresovan za njegovu situaciju i želeo bi da ga vrati ovog leta, imajući u vidu da se klub iz Sevilje sprema da ovog leta ostane bez Gvida Rodrigeza, na kraju ugovora. Ove sezone Ivan Kavaleiro je pružio dve asistencije i postigao jedan gol na 21 utakmici sa Doguesima.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.