Brest iznenađen rezultatima Erika Roja

Brest iznenađen rezultatima Erika Roja

Garantovano će igrati u Evropskom kupu sledeće sezone, Stade Brestois ima XXL sezonu, mimo očekivanja. Klub iz Bretona, treći u Ligi 1, čak je blizu igranja u najvećem takmičenju od svih, Ligi šampiona. Podvig koji je pozdravila cela jedna nacija u Bretani, ujedinjena iza Éric Roya, trenera. Sportski direktor Grégory Lorenzi nije mislio da će njegov tim ći ovako daleko.

„Pored Erikovog dolaska, generalno, mislili smo da ne može tako dobro da funkcioniše“Lorenci se prvi put poverilaPosle stopala Na RMC. „To je sinergija koja tera sve da idu u istom smeru i čine da funkcioniše. Međutim, Erik je svojim kvalitetom kao menadžer uspeo da održi govor koji odgovara onome što je garderoba želela.“, dodao je on. Kao podsetnik, Erik Roj je u Stade Brestois stigao tek 3. januara 2023. godine, pre nešto više od godinu dana.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.