PSG: Već se razmatra produžetak za Luisa Enrikea?

PSG: Već se razmatra produžetak za Luisa Enrikea?

Kritikovan zbog svog izbora, obožavan, a onda ponovo izdvojen i hvaljen, Luis Enrike je u svojoj prvoj sezoni u Pari Sen Žermenu imao vožnju rolerkosterom. Međutim, jasno je da je već nekoliko nedelja španski tehničar sve stavio u dogovor, uključujući titulu šampiona Francuske, polufinale C1 i finale Kupe de Fransa. Već pobednici Trofeja des Čempionšipa, PSG zbog toga može da ostvari istorijski četvorostruki uspeh. Luis Enrike nije kriv za ovaj uspeh, a menadžeri su to razumeli.

Na osnovu informacija iz Tim, 53-godišnji trener pruža zadovoljstvo i uskoro bi mogao da dobije ponudu za produžetak ugovora, pošto mu ugovor ističe 2025. godine. Veoma je cenjen zbog svog rada i angažovanja u klubu, što ostavlja utisak da je dugoročno došao da se skrasi u prestonici. Trenutno nije u toku nijedna diskusija, imajući u vidu da Pariz počinje odlučujući završni sprint sa dva trofeja koja treba osvojiti.

Parions Sport en Ligne i Super Sport vam nude bonus dobrodošlice u iznosu od 100€ i 10 € bez depozita sa šifrom FM10. Dortmund može da osvoji do 285€, a PSG do 235€.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.