Brest: Glavni ciljevi Brendana Šardonea za kraj sezone

Brest: Glavni ciljevi Brendana Šardonea za kraj sezone

Stade Brestois je imao istorijsku sezonu. Jednostavno je: garantovano će završiti barem šesti, klub Finistère je imao najbolju sezonu u svojoj istoriji jer nikada ranije nije dostigao takav nivo. Neizbežno, nakon što su celu sezonu proveli na podijumu Lige 1, Taj-Zefovi imaju nameru da se tamo ponovo popnu dok su trenutno četvrti. Kada su ga pitali o tome, kapiten SB29 Brendan Šardone potvrdio je da on i njegov tim ciljaju podijum za mikrofonom RMC :

«Istina je da kada jednom potrošiš skoro celu sezonu na podijum, ne želiš da se izvučeš iz toga. U dogledno vreme, 4. mesto za Brest bi bilo neverovatno. Ali ako bismo mogli da zavrљimo na podijumu, bilo bi bolje. Nemamo više velikih utakmica za koje možemo da igramo, ali Nantes i dalje igra za svoj opstanak. Remsu i Tuluzu nije ostalo mnogo da se igra, ali ne smemo da upadnemo u tu zamku.»

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.