Liga 1: TV raspored za 33. meč

Liga 1: TV raspored za 33. meč

Kraj sezone se približava u Ligi 1 i postepeno znamo poslednji TV program u sezoni. Za 33. meč dana iznete su dve utakmice, ovo su okršaji Nice i Le Havra kao i Bresta i Remsa. Ove dve utakmice pratiće se u petak, 10. maja u 21h. Prajm video.

Ta medijska kuća će takođe imati pet postera multipleksa u nedelju, 12. maja u 21h. Na meti su Olimpik de Marsej – FK Lorient, Monpelje Hérault – AS Monaco, RC Strasbourg Alsace – FC Metz, FC Nantes – LOSC Lille i Clermont Foot – Olympique Lyonnais. Na kraju, još dva meča u ovom multipleksu biće emitovana na Kanal+ kanalima. Na Kanal + stopalo, imaćemo pravo na Stade Rennais – RC Lens kao i Paris Saint-Germain – Tuluz FC će biti na Kanal+ Sport 360.

Raspored za 33. meč Lige 1

Petak, 10. maj 2024. u 21h na Prime Video
OGC Nice – Havre AC
Stade Brestois 29 – Stade de Reims

Nedelja, 12. maj 2024. u 21h na Kanalu+ Sport 360
Paris Saint-Germain – Tuluz FC

Nedelja, 12. maj 2024. u 21h na Prime Video
Olympique de Marseille – FC Lorient
Monpelje Hérault SC – AS Monaco
RC Strasbourg Alsace – FC Metz
FK Nantes – LOSC Lille
Clermont Foot 63 – Olympique Lyonnais

Nedelja, 12. maj 2024. u 21h na Kanalu+ Stopalo
Stade Rennais FC – RC Lens

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.