Liga 1: Iznenađujuća izjava Éric Roya o TV pravima

Liga 1: Iznenađujuća izjava Éric Roya o TV pravima

Zvanično je, Stade Brestois će igrati u Evropskom kupu sledeće sezone. Ako, za sada, klub još uvek ne zna šta će mu evropska muzika odjeknuti u ušima, može da se pohvali ponudom predstave svojim pristalicama u Ligi 1. Juče je SB29 odneo pobedu na kraju ludog meča protiv Stade Rennais (pogledajte rezime). Još jedna eksplozivna utakmica u smislu postignutih golova, posle onih protiv Liona (4-3) i protiv Meca kod kuće (4-3).

Trener tima iz Bretona bio je ironičan na tu temu, hvaleći se prodajom šampionata emiterima. „Poslednjih nekoliko nedelja promovišemo Ligu 1. Nadam se da se ljudi zabavljaju ispred tv-a! I da ćemo kao rezultat toga imati veoma visoka TV prava!“, rekao je bretonski tehničar mikrofonu Kanal + stopalo.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.