OL: Bafétimbi Gomis brani Bredlija Barkola

OL: Bafétimbi Gomis brani Bredlija Barkola

Protiv Olimpike Lionnais, napadač Pari Sen Žermena Bredli Barkola proslavio je gol ispred kopa OL, svog bivšeg kluba. Ovaj gest 21-godišnjaka nije dobro protekao kod pristalica kluba iz Rone. Međutim, prema rečima Bafetimbija Gomisa, bivšeg napadača Liona (2009-2014), on mora da mu bude oprošten i da ovu epizodu svede na mladost.

„Nisam cenio njegovo slavlje pred kopom Liona, što ga je sigurno ošamutilo. Moraš to da oprostiš, kada si mlad teško kontrolišeš svoje emocije. On je igrač koji će biti važan u godinama koje dolaze. Kao igrač Liona, morate da budete ponosni što ste trenirali tako igrača, jer škola u Lionu nastavlja da nastupa“.objasnio je bivši centarfor u intervjuu zeku Naniju.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.