FK Barselona već pregovara za igrača PSŽ-a

FK Barselona već pregovara za igrača PSŽ-a

Eliminacija protiv PSŽ-a je mnogo povredila Barselonu. Čak i ako se čini da je samopouzdanje u Ksavi netaknuto, s obzirom na to da je klub zvanično saopštio da će nastaviti avanturu samo nekoliko dana posle ovog poraza, ovaj novi evropski neuspeh ostavlja svoj trag. To posebno simbolizuje činjenicu da Barča više nije deo evropske elite. Gde je PSG uspeo da napravi sebi mesto…

Zapažanje koje je mnogima teško da prihvate, i negativna spirala koju je izgleda teško preokrenuti, posebno zato što je finansijska situacija kluba katastrofalna. Međutim, treba napomenuti da je La Masija u ovom trenutku prilično produktivna, te da i dalje proizvodi neke sjajne grumene koji Mogu da daju Barseloni malo nade u naredne godine.

Operacija je u toku

Stoga će biti neophodno, kao što je to već bio slučaj u nedavnim transfer prozorima, da se ojača ciljajući dobre poslove. I kao što je objašnjeno El ChiringuitoBarça je moћda naљao jednog u Parizu. I to je bivљi иlan kuжe, Ksavi Sajmons. Holandski napadački vezni igrač je pogodak u Lajpcigu i Katalonci bi želeli da ga vrate. Bar na jednu sezonu.

Barka već radi na tome i odnosi sa PSG su se nedavno popravili, što olakšava odlazak na pozajmicu. Kako se navodi, dvojica uprave su o tome razgovarali tokom obroka pred meč, a Katalonci su veoma optimistični. Glavna zainteresovana strana bila bi veoma privučena idejom da bude pozajmljena FK Barseloni na sezonu. Ipak, zamišljamo da će Luis Enrike imati reč po ovom pitanju, pošto bi mogao da donese odluku da zadrži igrača koji je postigao 7 golova i pružio 11 asistencija na 30 utakmica Bundeslige.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.